Over ons

Wij zijn Falk Groeneveld en Joost Groeneveld.

Falk heeft gevarieerde ervaring op financieel terrein. Zijn eerste baan was bij een regionaal werkzaam hypotheekbureau. Van daar ging hij naar landelijk opererend incassobureau. Zo leerde hij de praktische valkuilen kennen van geldverstrekking.

Risico was voor hem niet een statistisch begrip van verwachting en spreiding maar een concreet individueel probleem van mensen met betalingsmoeilijkheden: onwil en onmacht. Het zal geen verwondering wekken dat Falk vervolgens het bankwezen opzocht. Al met al een voortreffelijke leerschool voor het waarderingswerk in Groeneveld Valuation.

Joost is een generatie ouder. Zijn leerschool bestond letterlijk uit een postdoctorale accountantsopleiding, jaren later gevolgd door business-valuation (RV) en beediging als makelaar/taxateur in bedrijfsbelangen.  Joost stond in ons land aan de wieg van de institutionele ontwikkeling van business valuation.

Hajo Groeneveld is als extern juridisch adviseur verbonden aan Groeneveld Valuation. Hajo is jarenlang werkzaam geweest als advocaat en heeft daarnaast ervaring opgedaan in zowel de verzekeringsbranche als het bedrijfsleven. Met zijn ruime proceservaring is Hajo goed in staat om Groeneveld Valuation in voorkomende gevallen van juridisch advies te voorzien. Op die manier wordt gewaarborgd dat de rapporten van Groeneveld Valuation ook daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben als onderbouwing van standpunten in gerechtelijke procedures en uiteraard ook daarbuiten.

Groeneveld Valuation B.V.

Mostheuvelstraat 58  5045 DR Tilburg
Tel.:  (013) 211 46 41   E-mail: info@groeneveldvaluation.nl